Metaal & Technologie, jouw toekomst

Onderwijs

Naar aanleiding van de steeds dalende inschrijvingen in de technologierichtingen van het secundair technisch en beroepsonderwijs heeft TOFAM Oost-Vlaanderen beslist om een promotiecampagne op te starten.


Met het promotiemateriaal "Metaal & Technologie, jouw toekomst" willen we jongeren en hun ouders aantonen dat techniek en technologie vervat zit in zaken die op het eerste gezicht enkel weggelegd zijn voor héél hoog geschoolden.

 

 

Niets is minder waar!

Alle scholen in de provincie Oost-Vlaanderen met Technologierichtingen kunnen het promotiemateriaal gratis ontvangen: verschillende affiches met afbeeldingen van beroepen/activiteiten en de bijhorende brochures.


Daarnaast heeft TOFAM Oost-Vlaanderen haar jongerenwebsite verder geüpdated: een online informatiebrochure rond technische scholen of scholengids en een beroepengids. In de scholengids worden de technische scholen voorgesteld en vinden geïnteresseerden een overzicht van de verschillende studierichtingen die voorbereiden op een beroep in de Metaal & Technologie. Deze gids wordt gekoppeld aan een compacte beroepengids. In deze brochure worden 32 representatieve beroepen voorgesteld waarbij vooral het hoogtechnologisch karakter benadrukt wordt.

De scholen- en beroepengids kan u eveneens raadplegen op onze website voor jongeren: metaal.mijnberoep.be.

 

 

 

Meer info?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

Karen Maes

Coördinator TOFAM Oost-Vlaanderen

0497 52 97 77

karen.maes@tofam-ovl.be