Bedrijven

Open Aanbod

TOFAM Oost-Vlaanderen organiseert opleidingen voor werknemers PC 111 en PC 209. Bekijk het uitgebreid aanbod binnen de diverse domeinen.

Meer

Gratis Opleidingen VDAB

TOFAM Oost-Vlaanderen heeft in 2018 een nieuwe overeenkomst afgesloten met VDAB waardoor ondernemingen uit PC 111 (provincie Oost-Vlaanderen) de mogelijkheid hebben om hun arbeiders gratis opleiding te laten volgen bij VDAB.

Meer

Jobplatform

Heeft u als bedrijf een vacature openstaan? Bent u als werkzoekende op zoek naar een job in de sector van de Metaal & Technologie? Het jobplatform van TOFAM kan u verder op weg helpen.

Meer

Toolbox

Vind hier alle tewerkstellingsmaatregelen van toepassing in de sector van de Metaal & Technologie.

Meer

Opleidingen voor Risicoarbeiders

TOFAM Oost-Vlaanderen ondersteunt tewerkstellingsbeveiligende opleidingsinitiatieven voor arbeiders in de metaalverwerkende bedrijven in Oost-Vlaanderen. TOFAM Oost-Vlaanderen voorziet een financiële tussenkomst in de om- en bijscholingskosten voor risicoarbeiders.

Meer

Stagebegeleiding

TOFAM Oost-Vlaanderen wil met een aantal maatregelen de opleiding en tewerkstelling van kansengroepen en risicowerkzoekenden op de arbeidsmarkt stimuleren.

Meer

Opleidingsprojecten op maat van bedrijven

TOFAM Oost-Vlaanderen is op zoek naar geïnteresseerde bedrijven voor de organisatie van een opleidings- en tewerkstellingsproject op maat van uw bedrijf!

Meer

Ondersteuning outplacementbegeleiding

TOFAM Oost-Vlaanderen komt in belangrijke mate financieel tussen wanneer een professionele outplacementbegeleiding met RiseSmart (voorheen Galilei) wordt opgestart.

Meer

Non-discriminatiecode

De leden van de Raad van Bestuur van TOFAM Oost-Vlaanderen moedigen de bedrijven van de sector paritair comité 111.1&2 in Oost-Vlaanderen aan de volgende non-discriminatiecode op te nemen in hun arbeidsreglement.

Meer

Beroepenfilms

Wil je meer weten over de sector, de deelsectoren en de activiteiten binnen de 'Metaal & Technologie'? De filmpjes van TOFAM tonen het diverse aanbod binnen de sector.

Meer